Usluge

MARKETING

Dionik nudi široki spektar marketinških usluga no naš fokus je na zakupu medija i kreativi. Nudimo fleksibilnosti u radu i promptno servisiranje klijentovh potreba.

Istraživanje tržišta. Prije nego li tržištu ponudite svoje robe ili usluge bitno je napraviti istraživanje istog. Bilo da se radi o anketi, mailingu, Face2Face ili ozbiljnom telefonskom istraživanju na uzorku. Istraživanje možemo napraviti za Vas ili Vam pomoći u izradi vlastitog.

Facebook marketing – Sve potrebe Vaše tvrtke za vođanjem Facebook stranica. Facebook oglašavanje, osmišljavanje Faceook komunikacije te vizualno oblikovanje i community management.

Google oglašavanje – Osmišljavanje i management Vašeg oglašavanja u Google Search i Google Display mreži.

Portali – Potreban Vam je zakup prostora na portalima u Hrvatskoj i regiji. Native oglašavanje ili pisanje PR-a. We got you covered!

Kreativa – Vizualna komunikacija svake vrste. DTP, 2D animacija, 3D animacija, telopi, TVC i dr. Radimo s mrežom vrhunskih profesionalaca a koji svaki pojedinačno posjeduje više od 10 godina iskustva u medijskim komunikacijama s većim hrvatskim kreativnim agencijama ili brandovima.

Zakup klasičnih medija – Print, Radio, OOH i TV. Kroz naše partnere osigurati ćemo Vam povoljne uvijete za zakup u klasičnim medijima ako Vam strategija i budžet tako što dozvoljavaju.

Event management – organiziramo proslave rođendana (Vaših tvrtki), susrete s partnerima, hostese, koncerte i sl.

Content – Otkup prava na emitiranje video sadržaja – Ako ste u potrazi za sadržajem neovisnih producenata i sadržajem iz zamalja regije obratite nam se s povijerenjem.

PEOPLE SOLUTIONS

Priprema za intervju – Nismo kumovi ali možemo pomoći. Bilo da ste student ili CEO, početnik, teški profesionalac ili bilo što u sredini, a spremate se na veliki intervju za posao: pregledati ćamo Vam i prilagoditi životopis, pripremiti Vas za moguća pitanja i proći s Vama intervju prije intervjua. Nakon našeg treninga ući ćete u sobu za intervju samouvjereni i bez treme.

Zapošljavanje – Mali ste poduzetnik i trebate li pomoć u zapošljavanju? Dobijate previše molbi i teško vam je sve ih sortirati? Javite nam se. Velika ste organizacija i zapošljavate osobu na vodeću poziciju? Jasno Vam je da običan intervju garantira samo 50 posto uspjeha u zapošljavanju prave osobe i treba Vam 360 assesment nečijih sposobnosti – javite nam se.

Training – Trebate trenirati nekolicinu svojih djelatnika, trenirati svog intenog trenerea (train the trainer) ili postaviti svoju intenu edukaciju (akademiju) naši konzultanti posjeduju dugogodišnje i bogato iskustvo koje će Vam osigurati uspjeh.

Executive Coaching – Na vodećoj poziciji ste i želite pomoć u osobnom razvoju, razvoju procesa ili upravljanju ljudima. Naši iskusni kolzuntanti s dibokim poznavanjem pojedinh znajna gospodarstva pomoći će Vam u postavljanju i postizanju Vaših poslovnih i osobnih ciljeva.

PRODAJA

Sales – Imate proizvod i želite ga prodati. Nije vam jasno od kuda bi ste počeli. Naša široka mreža partnera i poslovnih poznanstava osigurati će Vam da Vaš proizvod stigne u prave ruke.

Sales management – Potrebne su Vam konzultacije kako biste bolje postavljali ciljeve, oblikovali procese i unaprijedili poslovanje? Javite nam se s povjerenjem.